Toamna taberelor

Standard

N-o fi toamna rostită pe buzele tuturor ca fiind anotimpul preferat, însă frumusețea ei nu o poate contesta nimeni. Culoare, amalgam de stări, asta ne aduce de fiecare dată, iar sentimentele -care mai de care- nu întârzie să apară.

Dacă e frig, singurul loc primitor e atmosfera unui colț din Raiul de la munte, dacă e zvon de vreme călduță, atunci ne plimbăm prin livada cu frunzele-i în zbor, dacă plouă, ne merităm răsfățul dintr-o locație deosebită. Toamna e singurul anotimp care vine cu mofturile ei, cum suntem și noi, oamenii, de altfel. Și așa cum echilibrul și-l găsește în ploi, vânt sau ceață, așa reușim noi să ne găsim liniștea în ceea ce ne poate oferi o minunată casă de vacanță, într-o tabără de toamnă, pregătită cu minuțiozitate.

V-ați gândit să mergeți organizat într-o tabără de toamnă, în care să uitați de grijile și stresul aduse de cotidian? Icar Tours vă recomandă pensiunea Lostrița, cu servicii deosebite orientate către satisfacția clientului, în principal. O toamnă caldă, colorată și profundă vă dorim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s